Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden voor het volgen van alle cursussen, trajecten en coaching van Pilates & Plants - Jolien Bruyninckx.

Door een Pilates & Plants cursus en/of coaching aan te kopen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.

Je mag de cursussen en de informatie in deze cursussen en coaching gebruiken als je je volledig houdt aan de voorwaarden die in deze tekst hieronder gesteld worden. Jolien Bruyninckx – Pilates & Plants kan deze voorwaarden op elk moment wijzigen.

1. Je Teachable login is persoonlijk en mag nooit worden doorgegeven aan derden.

2. Inhoud van de cursussen mag nooit doorgegeven worden aan derden, en mag nooit publiek gemaakt worden. Dit met uitzondering van foto’s of korte beeldfragmenten die je op sociale media plaatst. Tag hierbij steeds @jolien_brx om gerepost te worden.

3. Jolien Bruyninckx – Pilates & Plants moedigt aan om online reviews te plaatsen over de cursussen op sociale media, met inachtneming van de voorwaarden uit punt 2. Het is echter niet toegestaan om hierbij lasterlijke uitspraken te doen aan het adres van Jolien Bruyninckx – Pilates & Plants en al haar cursusmateriaal dat onder deze noemer valt. Feedback over de cursus is uiteraard steeds welkom via jolienbrx@gmail.com.

4. Na aankoop van een les of cursus is het niet mogelijk om deze in te ruilen voor cash of een tegoed. De aankoop is definitief. Deze regel volgt de Uitzondering op het Herroepingsrecht voor consumenten op digitale producten, niet geleverd op een materiële drager.

5. Aangekochte coaching calls moeten worden uitgevoerd binnen de termijn van 12 weken.

6. Door het aankopen van de cursus verklaar je dat het jou medisch gezien toegestaan is de cursus te volgen. Het cursusmateriaal werd opgesteld door gediplomeerd Pilates instructor Jolien Bruyninckx. De cursus kan echter nooit dienen ter vervanging van advies van een medische professional. Win dus steeds advies in bij een medische professional en/of specialist ter zake in situaties die vragen om een specifieke behandeling. Indien er zich tijdens of na het volgen van de cursus situaties voordoen waarbij medisch advies is aangewezen, kan Jolien Bruyninckx en/of Pilates & Plants nooit aansprakelijk gesteld worden hiervoor.